Denksportvereniging Culemborg 
"Denksport verbindt ons"

Op deze pagina staat allerlei actuele informatie. Kom maandelijks terug om op de hoogte te blijven!

We zijn momenteel in gesprek met een potentiële kandidaat, om structurele schaaklessen te kunnen aanbieden, naast een breder denksportprogramma. De jeugd zal dan kunnen kiezen uit schaakactiviteiten of uit een wisselend programma van verschillende denkspellen/denksporten. 

Dinsdag 6 februari 2024 zijn we gestart met denksportactiviteiten voor (jong-)volwassenen: geef je nu op/meld je aan en geef je voorkeur voor één of meerdere denksporten/denkspellen door! Vanaf nu is er maandelijks een avond voor volwassenen!

======================================================================================

Ben je nog niet komen kennismaken? Je mag ALTIJD een keer gratis komen kennismaken en neem gerust iemand uit je groep of familie mee! Samen kijken we hoe wij jou een uitdaging op maat kunnen bieden. Iedere dinsdagavond is er les, behalve in schoolvakanties. Kun je niet op dinsdagavond? Stuur ons toch even een bericht, wellicht is er iets anders mogelijk (nu of in de toekomst). Volg ons zeker op Facebook/Instagram. Zien we je (reactie) snel?

Een aantal journalisten hebben aandacht besteed aan onze denksportvereniging. Zie bijvoorbeeld https://www.culemborgsecourant.nl/nieuws/sport/334849/robert-jan-van-den-akker-start-met-denksportvereniging-in-culem