Denksportvereniging Culemborg 
"Every master was once a beginner"

Op deze pagina staat allerlei actuele informatie. Kom maandelijks terug om op de hoogte te blijven!

De zomervakantie is voorbij. We hebben als vereniging voor de zomer een hele leuke afsluiting gehad van ons eerste halfjaar. Gezamenlijke activiteiten met ouders (schaken en levend stratego), mooi weer en een heerlijke barbecue hebben ervoor gezorgd dat het een hele leuke avond was. Nu zijn we vol goede moed en enthousiasme weer bezig met de activiteiten voor de rest van 2023 en we kijken zeker ook vooruit naar 2024. Zo staat nu op de planning om begin 2024 te starten met denksportactiviteiten voor ouderen: geef je nu alvast op en geef je voorkeur voor één of meerdere denksporten/denkspellen door!
Er is verder voor de jeugd een planning gemaakt voor de denksportactiviteiten op woensdagavonden, tot de herfstvakantie én we gaan hard op zoek naar iemand die goed is in het geven van schaaklessen. Weten jullie iemand die schaakles kan en wil geven? Laat het weten!

================================================================================================

De teller staat ondertussen al op 18 jeugdleden! Als vereniging hebben wij onszelf als doel gesteld om in ons eerste jaar twintig leden te realiseren, na vijf maanden staat de teller al op 18! We zijn hier enorm blij mee en trots op. Daarnaast hebben wij een eerste kennismaking en feedback avond gehad met ouders van jeugdleden over hoe de kinderen/ouders het vinden tot nu toe en dit was uitermate positief en een leuke kennismaking. 
Daarnaast kijken wij als denksporters natuurlijk graag vooruit en zijn wij actief in gesprek met een mogelijk nieuw bestuurslid over denksport voor volwassenen (gepland vanaf 2024) en over het organiseren van concrete activiteiten voor de leden. Wil je meer weten? Neem contact op, volg ons op social media of neem eens contact op!

==============================================================================================

Ben je nog niet komen kennismaken? Je mag ALTIJD een keer gratis komen kennismaken en neem gerust iemand uit je groep of familie mee! Samen kijken we hoe wij jou een uitdaging op maat kunnen bieden. Iedere woensdagavond is er les, behalve in schoolvakanties. Kun je niet op woensdagavond? Stuur ons toch even een bericht, wellicht is er iets anders mogelijk (nu of in de toekomst). Volg ons zeker op Facebook/Instagram. Zien we je (reactie) snel?

Een aantal journalisten hebben aandacht besteed aan onze denksportvereniging. Zie bijvoorbeeld https://www.culemborgsecourant.nl/nieuws/sport/334849/robert-jan-van-den-akker-start-met-denksportvereniging-in-culem