Denksportvereniging Culemborg 
"Every master was once a beginner"

Op deze pagina staat allerlei actuele informatie. Kom maandelijks terug om op de hoogte te blijven!

Nu de vereniging van start is gegaan, zal er zeker in het eerste jaar, dus heel 2023, regelmatig nieuws te vermelden zijn. Over de verschillende activiteiten, evenementen, ervaringen, hulpvragen en achtergrondinformatie. Ook kunnen hier op aanvraag dingen besproken worden. 

================================================================================================

De teller staat ondertussen al op 18 jeugdleden! Als vereniging hebben wij onszelf als doel gesteld om in ons eerste jaar twintig leden te realiseren, na vijf maanden staat de teller al op 18! We zijn hier enorm blij mee en trots op. Daarnaast hebben wij een eerste kennismaking en feedback avond gehad met ouders van jeugdleden over hoe de kinderen/ouders het vinden tot nu toe en dit was uitermate positief en een leuke kennismaking. 
Daarnaast kijken wij als denksporters natuurlijk graag vooruit en zijn wij actief in gesprek met een mogelijk nieuw bestuurslid over denksport voor volwassenen (gepland vanaf 2024) en over het organiseren van concrete activiteiten voor de leden. Wil je meer weten? Neem contact op, volg ons op social media of neem eens contact op!

==============================================================================================

De openingsactie is voorbij! Ben je nog niet komen kennismaken? Je mag ALTIJD een keer gratis komen kennismaken en neem gerust iemand uit je groep of familie mee! Samen kijken we hoe wij jou een uitdaging op maat kunnen bieden. Iedere woensdagavond is er les, behalve in schoolvakanties. Kun je niet op woensdagavond? Stuur ons toch even een bericht, wellicht is er iets anders mogelijk (nu of in de toekomst). Volg ons zeker op Facebook/Instagram en meld je per mail aan voor onze digitale nieuwsbrief die vier keer (ieder kwartaal) in je mailbox verschijnt. Zien we je (reactie) snel?

Een aantal journalisten hebben aandacht besteed aan onze denksportvereniging. Zie bijvoorbeeld https://www.culemborgsecourant.nl/nieuws/sport/334849/robert-jan-van-den-akker-start-met-denksportvereniging-in-culem