Denksportvereniging Culemborg 
"Denksport verbindt ons"

Op deze pagina staat allerlei actuele informatie. Kom maandelijks terug om op de hoogte te blijven!

Denksportdocent van den Akker in het zonnetje gezet: op het Culemborgs Sportgala van 12 april is voorzitter en trainer Robert-Jan van den Akker bedankt voor zijn vrijwillige inzet voor de Culemborgse gemeenschap. Het was een leuke avond met een medaille en oorkonde als resultaat en een leuke avond als herinnering. 

Vanaf mei kunnen we structurele schaaklessen aanbieden, naast een breder denksportprogramma. De jeugd kan kiezen uit schaakactiviteiten of uit een wisselend programma van verschillende denkspellen/denksporten. 

Vanaf april 2024 is besloten om bij volwassenen enkel te richten op dammen en schaken. Kom kennismaken of neem contact op!

======================================================================================

Ben je nog niet komen kennismaken? Je mag ALTIJD een keer gratis komen kennismaken en neem gerust iemand uit je groep of familie mee! Samen kijken we hoe wij jou een uitdaging op maat kunnen bieden. Iedere dinsdagavond is er les, behalve in schoolvakanties. Kun je niet op dinsdagavond? Stuur ons toch even een bericht, wellicht is er iets anders mogelijk (nu of in de toekomst). Volg ons zeker op Facebook/Instagram. Zien we je (reactie) snel?

Een aantal journalisten hebben aandacht besteed aan onze denksportvereniging. Zie bijvoorbeeld:
https://www.culemborgsecourant.nl/sport/sport/375706/denksportvereniging-culemborg-start-schaak-en-damavonden-voor

https://www.culemborgsecourant.nl/nieuws/nieuws/381665/robert-jan-van-den-akker-ik-wil-dat-denksport-een-boost-krijgt